Spritbord Stockholm

28 Jun 2018

Spritbord Stockholm

Clubbable är nu live i Stockholm!

Efter en lång väntan, är Clubbable nu äntligen live i Stockholm. Stockholm är en stad som ligger oss nära hjärtat och äntligen kan vi börja jobba här. 

Clubbable är en app som grundades i London som arbetar främst med att koppla samman nattklubbar och gäster som vill gå ut på de olika klubbarna. Efter en otrolig succé i London, har Clubbable nu vuxit ända till Stockholm. 

Principen är simpel: Du skapar en app med dina vänner och bestämmer vilka klubbar ni vill gå till, därefter får ni erbjudanden från nattklubbschefer, promoters och andra personer inom branschen som ger er information angående minimum spend på de olika klubbarna såväl som hur många ni kan vara vid erat bord etc.

V  - Söker du en riktigt spännande VIP upplevelse nära Sturegatan, så är detta stället du ska besöka. V är en av Sveriges allra exklusivaste nattklubbar och är belägen på Sturecompagniets högsta våning, med en exklusiv gästlista och bara plats för 250 personer. 

Suite  - är en väldigt trendig, men mer avslappnad nattklubb på Sturegatan, jämfört med V. Den drivs också av Sturegruppen och ligger inuti Sturecompagniets nattklubb. Den är som en exlusiv våning i Sturecompagniets byggnad men har en mer avslappnad känsla, istället för en klubb med hög puls. Jämfört med Sturecompagniet, så är Suite mer internationell och välkomnande mot den internationella scenen, och bjuder in likasinnade personer i denna exklusiva lokal. 

Spy Bar - Är en personlig favorit, då den drivs av Göteborgssonen Joel Ighe. Detta är en unik conceptklubb nära Birger Jarlsgatan och ligger i en renoverad lägenhetsvåning. Oavsett om den är internationell eller inte, så säger namnet oss mycket. Spy bar är ett ställe för folk som vill fly från vardagen och på många sätt stämmer namnet in mycket på detta. Klubben är väldigt diskret och man ser knappt att det är en klubb inuti lägenheten, och på en första titt så kanske man inte tror att detta är den hetaste klubben i Stockholm.


Download the Clubbable app now!